Kosteloos magazine over uw familiebedrijf

Laat de trots op uw familiebedrijf in de schijnwerpers zetten met een kosteloos magazine waarmee klanten en partners u op een unieke manier leren kennen.

Deze klanten gingen u voor

Schermafbeelding 2023-04-20 om 09.32.38

Ondernemen met hart voor de zaak, soms al generaties lang. Als eigenaar of medewerker binnen uw familiebedrijf voelt u de trots en broederschap. Dat ontastbare gevoel zetten wij om in pakkende verhalen, sprekend beeld en prachtige vormgeving. Het resultaat is een uniek magazine met uw familiebedrijf in de hoofdrol. Dit kunt u meegeven aan uw klanten, partners en medewerkers die uw toewijding zullen leren kennen op een persoonlijke wijze.

Uw voordelen met een magazine

Wat andere familiebedrijven zeggen

Vrijblijvend informatie aanvragen

Schermafbeelding 2023-04-20 om 09.39.10

Familiebedrijf in Beeld is specialist in het uitgeven van bedrijfsmagazines over familiebedrijven. Met meer dan 35 jaar ervaring in de communicatie- en reclamesector hebben we veel verschillende bedrijven van binnenuit mogen leren kennen. Ruim 85 trotse familiebedrijven staan op de covers van onze magazines. En dit is pas het begin. Want verhalen schrijven en tot in de puntjes vormgeven is wat we leuk vinden om te doen. En die passie voor ons werk zult u merken in onze aanpak.

Hoe werkt het?

De voorbereiding

We starten met een kennismaking waarin we uw bedrijf graag willen leren kennen. Samen kijken we welke onderwerpen in uw magazine aan bod komen. Ieder bedrijf is uniek, daar houden we goed rekening mee.

De inhoud

Met behulp van interviews en een fotograaf zetten we uw bedrijf in het zonnetje. Sommige interviews gaan telefonisch, andere op locatie. Wij zullen u in dit proces volledig ontzorgen.

De productie

We gaan aan de slag met de vormgeving en stemmen de voortgang met u af. Uiteraard ontvangt u digitale drukwerk proeven van het complete magazine.

Veelgestelde vragen

Wat is de oplage?

1000 stuks voor eigen gebruik

Wat ontvang ik precies?

U ontvangt de gedrukte magazines en een link naar de online versie die u zelf kunt delen. Daaruit vloeit de extra aandacht en naamsbekendheid voor uw bedrijf. Ook zullen wij het magazine delen via onze sociale media.

Wat gebeurt er als ik meer informatie aanvraag?

Eén van onze collega’s neemt persoonlijk contact op om een afspraak te maken voor de kennismaking. Hierin zullen we al uw vragen beantwoorden.

Start met een vrijblijvende kennismaking

Vraag uw kosteloze magazine aan om nog dit jaar uw magazine te ontvangen.