Magazines

Familiebedrijf in Beeld HomeKeukens

FIB_HOMEKEUKENS_web

De laatste decennia is er veel veranderd in de manier waarop we onze aankopen doen. Internet heeft in rap tempo voor een belangrijk deel de plaats van de winkelstraat ingenomen om ons te oriënteren en aankopen te doen. Voor veel branches is dit een zogenoemde ‘game changer’ geworden en wie niet tijdig mee ontwikkelde kreeg het zwaar.

Ook binnen de keukenbranche is er veel veranderd. Weliswaar is het werkelijk aankopen van de keuken via internet (nog) een brug te ver, het oriënteren op verschillende producten en aanbieders is niet meer denkbaar zonder het internet.

HomeKeukens is ontstaan vanuit de veranderingen die enige decennia geleden in gang zijn gezet, met een unieke werkwijze betekende dit het begin van een andere koers in de kijk op de showroom. Tijd is een kostbaar begrip geworden. U wilt totaal ontzorgd worden op het moment en de plaats die u op dat moment het beste uitkomt. Hierdoor wordt iedere vraag uniek, ieder gesprek uniek, elk advies uniek en elke reis naar het eindresultaat uniek.

U wilt ontzorgd worden en zeker weten dat uw aankoop naadloos aansluit bij uw wensen en uw situatie. Na de digitale oriëntatie is het dus van belang dat een specialist met u meekijkt in de keuzes die u al (deels) besloten hebt te gaan maken. Met dit als vertrekpunt is de showroom een overbodige kostenpost geworden. De talloze opstellingen dienen alleen nog ter inspiratie terwijl u dit stadium digitaal al voorbij bent.

Met onze unieke rijdende showroom maken we in een handomdraai van uw woning de showroom. Op het moment en de plaats die u het beste past. Onze verkopers worden assistent inkopers en begeleiden u bij het maken van de beste keuzes.

Voor u ligt een kijkje in de keuken van HomeKeukens en Houtwijck Interieur. In samenwerking met Familiebedrijf in Beeld geven we u een beeld van onze aanpak, maar leest u ook de ervaringen van onze collega’s, klanten en samenwerkingen met leveranciers.

Wij wensen u veel leesplezier en zien u graag terug. Gewoon bij u thuis.

Hartelijke
groet,

Andries Bakker en Bart van der Heide

Familiebedrijf in Beeld HomeKeuken
Bedrijven die door ons een kosteloos magazine over hun familiebedrijf lieten maken
aswa logo
makso logo
wulro logo
van diessen logo
reyrink-logo
kwerreveld_60jaar
logo-homekeukens
Logo-alka
logo CSB
logo_large
downloads
0
SPECIALIST
logo
logo (1)
downloads (1)
0
downloads (2)
16028_600_600
Middelkoop_logo_CMYK_woord
Hepro
vh5Inkhy_400x400
5aaa98edac7ac00014d0985b_logo
downloads (3)
adv-blijleven
dijkwaard-logo