Artikelen
veerkracht
Evenement

BEZOEK DE MASTERCLASS VEERKRACHT familiebedrijven IN DEN BOSCH

02-09-2019

Hoe ontwikkel je een cultuur waarin mensen het beste uit zichzelf willen en kunnen halen? Lees het inspirerende verhaal van Signify- het voormalige Philips Lighting over hoe zij met veerkracht grote stappen wisten te zetten. Spreekt het aan en wil je je eigen organisatie veerkrachtiger maken? Schrijf je dan in voor deze Masterclass Veerkracht in Den Bosch, tegenover het centraal station.

Meer weten? Inschrijven? klik op onderstaande link
www.eventbrite.nl/e/tickets-veerkracht-door-symbiose-62246964346

“We zochten een groepsinterventie waarin mensen leren anticiperen en hun zelforganisatie vergroten; waarmee we onze versnipperde en inefficiënte werkwijze verbeteren en het goede gesprek voeren wanneer dat nodig is.”
Hakim El Hasnaoui, plant manager Signify formerly known as Philips Lighting

Programma
Je krijgt theorie, samengevat in artikelen en een boekje en we delen de ervaringen van toepassing van de methode bij onder andere Signify (voormalig Philips Lighting), Urenco Nederland (beste werkgever 2015) en de gemeente Maastricht. We werken in een kleine groep van maximaal 6 deelnemers. Beleven is begrijpen. We gaan aan de slag met het zelfcoachingproces overzicht – inzicht – invloed op veerkracht en balans. Er is veel ruimte voor interactie en vragen, toetsing en twijfel.

Inleider
Deze Masterclass wordt verzorgd door Maarten de Winter. Maarten is econoom, auteur van twee boeken over werkdrukbeleid, spreker, kerndocent in de Master strategisch HR van Avans+, coach en zelfstandig adviseur.

Bedrijven die door ons een kosteloos magazine over hun familiebedrijf lieten maken
aswa logo
makso logo
wulro logo
van diessen logo
reyrink-logo
kwerreveld_60jaar
logo-homekeukens
Logo-alka
logo CSB
logo_large
downloads
0
SPECIALIST
logo
logo (1)
downloads (1)
0
downloads (2)
16028_600_600
Middelkoop_logo_CMYK_woord
Hepro
vh5Inkhy_400x400
5aaa98edac7ac00014d0985b_logo
downloads (3)
adv-blijleven
dijkwaard-logo