Artikelen
pexels-helena-lopes-3688760
Nieuws

Economisch onderzoek ngo STRO naar extra omzetkansen familiebedrijf

06-08-2020

STRO (Social Trade Organization) is een ngo die zich sterk maakt een alternatief geldsysteem. Volgens deze organisatie doen we dit omdat men het huidige geldsysteem armoede en milieuproblemen zou veroorzaken. (www.socialtrade.nl) Het comité van aanbeveling voor deze stichting wordt gevormd door Herman Wijffels, Jan Terlouw en professor Bob Goudzwaard. Het idee is om geld terug te brengen tot een middel dat economische actoren verbindt. Geld dat mensen de kans geeft hun kwaliteiten te ontplooien. Het levert zo welvaart op dankzij uitwisseling.

Helpen familiebedrijven elkaar de crisis door?

Als we het allemaal voorzichtig gaan doen, verdiept de crisis zich alleen maar. De Social Trade Organization (STRO; www.socialtrade.nl) is een in Utrecht gevestigde organisatie, die een aantal Europese regio’s helpt de impact van hun bestedingen op het lokale bedrijfsleven te vergroten (impact-multiplier.eu). De daar toegepaste technologie kan ook het MKB helpen. STRO wil graag weten of familiebedrijven belangstelling hebben om de onderlinge bestedingen op te voeren. Door snel te besteden geld vaker te gebruiken en zo meer inkomen te realiseren In een vergelijkbaar netwerk dat nu al wat jaren draait hebben bedrijven gemiddeld 25.000 per jaar meer omzet. Daarbij horen we graag of u in principe geïnteresseerd bent mee te doen? Als het antwoord ja is, dan stellen we het op prijs als u bijgaande vragenlijst zou willen invullen, dan graag onderstaande vragenlijst in op https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScTf2g7UEZixvsRQQEnBE0VdlJmu7KjseL2zYKGVuQII86TJA/viewform?usp=sf_link

Na het invullen ontvangt u vervolgens een e-mail met meer informatie over de STRO. We zien uit naar uw antwoorden. Uiteraard worden gegevens vertrouwelijk behandeld en worden deelnemers over de resultaten geïnformeerd.

Namen de STRO.

Willem Dijkshoorn.

Bedrijven die door ons een kosteloos magazine over hun familiebedrijf lieten maken
aswa logo
makso logo
wulro logo
van diessen logo
reyrink-logo
kwerreveld_60jaar
logo-homekeukens
Logo-alka
logo CSB
logo_large
downloads
0
SPECIALIST
logo
logo (1)
downloads (1)
0
downloads (2)
16028_600_600
Middelkoop_logo_CMYK_woord
Hepro
vh5Inkhy_400x400
5aaa98edac7ac00014d0985b_logo
downloads (3)
adv-blijleven
dijkwaard-logo