Artikelen
2972631klein
recensies

Ervaringen van klanten met magazine Familiebedrijf in Beeld

05-08-2020

Wij zijn er erg blij mee! Ik krijg ook positieve reacties van klanten die het een mooie presentatie van ons bedrijf vinden. Ze krijgen zo een nog betere indruk van ons familiebedrijf. Sommige klanten vragen wel eens of ze het magazine mee mogen nemen. Dit mag uiteraard en is ook de bedoeling.
Minne Jansma. Jansma Burdaard

Ik vond het magazine vooral interessant om te lezen. Goede diversiteit van de artikelen en mix van de onderwerpen. Daarnaast was de lay-out goed verzorgd; en (kijk ik zelf altijd naar) is het gedrukt op mooi papier.
Guido Joziasse, Siemens BSH Huishoudapparaten B.V.

Familiebedrijf in Beeld. Een doeltreffende naam. Want een partij die zich helemaal op dit onderwerp focust, weet ook welke passie, arbeidsethos en ondernemerschap er achter zo'n bedrijf schuilgaan. De eerste editie voor Middelkoop Culemborg is in 2015 verschenen. Vanwege de (her)opening van de nieuwbouw en vernieuwde showroom, medio mei 2019, hebben we een nieuwe uitgave laten maken. Het team van Lagrouw Communicatie weet een goed inkijkje te geven in ons familiebedrijf, dat is opgericht in 1933. Mijn overgrootvader is gestart met de verkoop van sloophout. Mijn vader heeft de overstap naar keukens gemaakt. Zelf heb ik de algehele leiding in 2004 van hem overgenomen. De vierde generatie Middelkoop werkt momenteel ook binnen het bedrijf. Elk familiebedrijf heeft zijn eigen geschiedenis, cultuur en waarden, daarom is iedere uitgave uniek. Ook onze uitgaven. Hierbij wordt een prettige, vlotte schrijfstijl gehanteerd. Met respect voor het verleden, aandacht voor het heden en oog voor de toekomst.
Hans Middelkoop, Algemeen directeur. Middelkoop Culemborg B.V.

Bedankt voor het mooie tijdschrift. We vroegen ons af of we de digitale versie ook mogen ontvangen.
Anke van Diessen. Van Diessen Keukens B.V.

Het is heel netjes geworden. Bedankt!
Hans Labrijn, DGA, AST Holland B.V.“Wij vonden het superleuk om FIB te laten maken. De opdrachtgevers vonden het leuk om wat te zeggen, en de medewerkers waren trots!
Het liep heel soepel en gemoedelijk, gewoon leuk om ons bedrijf zo te mogen presenteren!”
Charlotte Slotman, Abbink Boekelo

Bedrijven die door ons een kosteloos magazine over hun familiebedrijf lieten maken
aswa logo
makso logo
wulro logo
van diessen logo
reyrink-logo
kwerreveld_60jaar
logo-homekeukens
Logo-alka
logo CSB
logo_large
downloads
0
SPECIALIST
logo
logo (1)
downloads (1)
0
downloads (2)
16028_600_600
Middelkoop_logo_CMYK_woord
Hepro
vh5Inkhy_400x400
5aaa98edac7ac00014d0985b_logo
downloads (3)
adv-blijleven
dijkwaard-logo